Aldoende Organisatie-ontwikkeling

__________

 

Organisatieontwikkeling zien wij als een vanzelfsprekende opgave.

Iedere organisatie en ieder onderdeel moet zelf beoogde veranderingen uitvinden en doorvoeren. Dat betekent altijd maatwerk.
Met onze interventies bieden wij de mensen die het veranderproces vormgeven ondersteuning in de vorm van vaardigheden die we op het moment aanbieden dat zij nodig zijn. Toepassen, uitproberen en reflecteren gaan hand in hand. Een effectieve manier van veranderen is het werken met VVO’s. Dit zijn door ons begeleide verander- en verbeteropgaves, die door de betrokken mensen zelf op een Aldoende manier worden doorgevoerd. Resultaat is dat de beoogde verandering gerealiseerd is én geaccepteerd.  

 

 

Wat wij doen op gebied van organisatieontwikkeling:

  • Implementatie van veranderingen van strategisch tot operationeel niveau
  • Verandering van werkprocessen zoals agile werken en outputgericht sturen
  • Teaminzet bij veranderprocessen
  • Optimaliseren duurzame inzetbaarheid van medewerkers
  • Programma’s voor Leiderschaps- en Talentontwikkeling

 

 

 

 

 

 

 

“Ik heb praktische tips gekregen om beter met onze routines om te gaan.”

Maak een afspraak

Staat u voor een verandering in de organisatie? We denken graag met u mee in de oplossingen voor uw uitdagingen. Laat een bericht achter en wij nemen contact met u op.

9 + 15 =

Adres en contact gegevens:

Luttik Oudorp 81a, 1811 MV, ALKMAAR

T. +31(0)72 2035600
E. info@bureaualdoende.nl

KvK Alkmaar: 63310015

MAATSCHAP BUREAU ALDOENDE

De professionals van Bureau Aldoende

Onze professionals hebben een opleiding in de psychologie of bedrijfskunde. Zij hebben jarenlange ervaring met leren en ontwikkelen van professionele vaardigheden en met het implementeren van verandering in organisaties.

Opdrachtgevers
Wij werken voor opdrachtgevers bij banken en verzekeraars, in de horeca, industrie, ziekenhuizen en zorginstellingen en in de publieke sector.

ALGEMEEN

Bureau Aldoende is als instelling opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Pin It on Pinterest