Aldoende Assessments

__________

Inzet van assessments helpt als onafhankelijk advies bij beslissingen over de geschiktheid en het potentieel van een kandidaat.

Bureau Aldoende neemt on the job assessments af. De werkproeven en functietesten die wij hierbij inzetten zijn in overleg met de opdrachtgever afgeleid uit de betreffende werkpraktijk.

Wij werken in 4 stappen:

  1. intake en functieanalyse
  2. voorafgaand contact met de deelnemer
  3. assessment uitvoeren op locatie opdrachtgever
  4. persoonlijk rapport en advies aan kandidaat en opdrachtgever

 

 

Online

Bureau Aldoende maakt gebruik van het online platform van Eelloo (voorheen Meurs) dat vanuit deze visie het assessment ondersteunt.

Te gebruiken bij

•  Selectievraagstukken
•  Potentieelbeoordelingen
•  Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
•  Loopbaanoriëntatie

Oefenen

Wij bieden de kandidaten de mogelijkheid om te oefenen met assessmentonderdelen. Ga hiervoor naar:

www.oefenassessment.nl

“Ik leer hoe ik zaken meer van me af kan organiseren en te delegeren. Daardoor heb ikzelf meer aandacht voor de hele afdeling.”

Adres en contact gegevens:

Harrelaers 37, 1852 KT, HEILOO

T. +31(0)72 2035600
E. info@bureaualdoende.nl

KvK Alkmaar: 63310015

MAATSCHAP BUREAU ALDOENDE

De professionals van Bureau Aldoende

Onze professionals hebben een opleiding in de psychologie of bedrijfskunde. Zij hebben jarenlange ervaring met leren en ontwikkelen van professionele vaardigheden en met het implementeren van verandering in organisaties.

Opdrachtgevers
Wij werken voor opdrachtgevers bij banken en verzekeraars, in de horeca, industrie, ziekenhuizen en zorginstellingen en in de publieke sector.

ALGEMEEN

Bureau Aldoende is als instelling opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Pin It on Pinterest