Met Aldoende Assessments krijgt u de juiste medewerker op de juiste plek.

Inzet van assessments helpt als onafhankelijk advies bij beslissingen over de geschiktheid, het potentieel en de oriëntatie van een kandidaat.

Bureau Aldoende neemt on the job assessments af. De werkproeven en functietesten die wij hierbij inzetten zijn in overleg met de opdrachtgever afgeleid uit de betreffende werkpraktijk.

Online

Bureau Aldoende maakt gebruik van het online platform van Eelloo (voorheen Meurs) dat vanuit deze visie het assessment ondersteunt.

Te gebruiken bij

 • Selectievraagstukken
 • Reorganisatie
 • Potentieelbeoordelingen
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Loopbaanoriëntatie
 • Outplacement

Oefenen

Wij bieden de kandidaten de mogelijkheid om te oefenen met assessmentonderdelen. Ga hiervoor naar:

www.oefenassessment.nl

l

OFFLINE

En ONLINE

Waarom kiezen voor Aldoende Assessments?

 • geen standaard testsituatie, maar altijd passend bij de werkelijkheid van uw organisatie
 • onderbouwd inzicht in het vermogen, de persoonlijkheid, en de motieven van kandidaten
 • een inschatting van het toekomstig gedrag en werksucces
 • altijd op korte termijn in te plannen
 • met de online assessments worden plaats en tijd onafhankelijk en kosten lager
Z

In 4 stappen naar onderbouwd advies

1. Intake en functieanalyse

Samen bespreken wij de situatie. Onderdeel daarvan is het doen van een uitgebreide functie analyse; wat zijn de inhoud en de eisen van de functie?

2. Contact met de deelnemer

Voorafgaand aan het assessment is er contact met de kandidaat. Om het doel, de vorm en de inhoud van het assessment te bespreken.

T

3. Uitvoering assessment

Het assessment kan bestaan uit verschillende delen. Voorbeelden daarvan zijn testen, rollenspellen en praktijkgerichte cases.

4. Rapportage, interview & driegesprek

Met de kandidaat vind aan de hand van de rapportage er een competentiegericht interview plaats. Afgesloten wordt met een driegesprek.

“Ik leer hoe ik zaken meer van me af kan organiseren en te delegeren. Daardoor heb ikzelf meer aandacht voor de hele afdeling.”

Maak een afspraak

Zoekt u een betrouwbare partner om instroom en doorstroom te onderbouwen op basis van assessment? We denken graag met u mee in de oplossingen voor uw uitdagingen. Laat een bericht achter en wij nemen contact met u op.

13 + 11 =

Adres en contact gegevens:

Luttik Oudorp 81a, 1811 MV, ALKMAAR

T. +31(0)72 2035600
E. info@bureaualdoende.nl

KvK Alkmaar: 63310015

MAATSCHAP BUREAU ALDOENDE

De professionals van Bureau Aldoende

Onze professionals hebben een opleiding in de psychologie of bedrijfskunde. Zij hebben jarenlange ervaring met leren en ontwikkelen van professionele vaardigheden en met het implementeren van verandering in organisaties.

Opdrachtgevers
Wij werken voor opdrachtgevers bij banken en verzekeraars, in de horeca, industrie, ziekenhuizen en zorginstellingen en in de publieke sector.

ALGEMEEN

Bureau Aldoende is als instelling opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Pin It on Pinterest