Aldoende Assessments

__________

De inzet van assessments geeft onafhankelijk advies over de geschiktheid van de kandidaat.

Bij het maken van beslissingen binnen selectieprocedures en doorgroeimogelijkheden van medewerkers willen organisaties een zo goed mogelijk beeld hebben van kwaliteiten en valkuilen, en de middelen daarbij zorgvuldig inzetten. Inzet van assessments helpt hierbij als onafhankelijk advies over de geschiktheid en het potentieel van een kandidaat. Bureau Aldoende neemt assessments af met de (beoogde) functie en organisatiecontext als uitgangspunt. Samen met onze opdrachtgevers richten wij een aantal assessmentonderdelen op maat in.

Wij werken in 4 stappen:

  1. een zorgvuldige intake en een functieanalyse
  2. voorafgaand aan het assessment contact met de deelnemer
  3. het assessment uitvoeren
  4. persoonlijk rapport en advies terugkoppelen aan kandidaat en opdrachtgever

Wij werken met werkproeven en functietesten in onze assessments. Zo toetsen wij, op Aldoende wijze, alleen met werkrelevante casuïstiek en opdrachten. Het assessment vindt plaats op de locatie van de opdrachtgever.

 

Online

De arbeidsmarkt verandert en vraagt om een nieuw type assessment. Om de kandidaat centraal te stellen, data te verzamelen en het assessment modulair op te bouwen, is een digitaal platform onmisbaar. Bureau Aldoende maakt gebruik van het online platform van Eelloo (voorheen Meurs) dat vanuit deze visie het assessment ondersteunt. Dit platform stelt de kandidaat in staat om een groot gedeelte van het assessment plaats- en tijdonafhankelijk te doen.

Oplossingen

•  Selectievraagstukken
•  Potentieelbeoordelingen
•  Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
•  Loopbaanoriëntatie

Oefenen

Wij bieden de kandidaten de mogelijkheid om te oefenen met assessmentonderdelen. Ga hiervoor naar:

www.oefenassessment.nl

“Ik leer hoe ik zaken meer van me af kan organiseren en te delegeren. Daardoor heb ikzelf meer aandacht voor de hele afdeling.”

Adres en contact gegevens:

Harrelaers 37, 1852 KT, HEILOO

T. +31(0)72 2035600
E. info@bureaualdoende.nl

KvK Alkmaar: 63310015

MAATSCHAP BUREAU ALDOENDE

De professionals van Bureau Aldoende

Onze trainers hebben een opleiding in de psychologie en jarenlange ervaring in het vak van leren en ontwikkelen van professionele vaardigheden. Zij hebben affiniteit en ervaring met praktijk- en functiegericht leren.
Opdrachtgevers

Opdrachtgevers
Wij werken voor opdrachtgevers binnen de sectoren bank- en verzekeringswezen, horeca, industrie, publieke sector, zorg & welzijn en wetenschap & onderzoek
.

ALGEMEEN

Bureau Aldoende is als instelling opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

ontwikkeld door Be Ink • Masters in Print