Teylingereind

 

 

Teylingereind

Forensisch Centrum Teylingereind is een justitiële jeugdinrichting. Bij hen verblijven circa 92 jongens. Zij zijn op last van de kinderrechter in een gesloten omgeving geplaatst en worden behandeld op één van de kort- of langverblijfgroepen.

Teylingereind biedt de jongeren structuur, leert hen vaardigheden en werkt met hen aan een succesvolle terugkeer in de samenleving.

Vraag aan Bureau Aldoende

In opdracht van Forensisch Centrum Teylingereind verzorgen wij persoonlijke coaching bij het doorontwikkelen van de eigen professionaliteit en het vormen van een visie op de verdere loopbaan. 

Wat Bureau Aldoende biedt

Bureau Aldoende verzorgt op aanvraag persoonlijke individuele coaching. Vragen die ons gesteld worden zijn

Als leidinggevende

 • wil ik in een veranderende omgeving sturing geven aan mijn team en meer sturen op output
 • wij werken niet meer met vaste teams. Hoe geef ik leiding aan dynamisch werken rondom proces en klant?
 • wil ik een volgende stap zetten in mijn loopbaan; wat wil ik en wat past bij mijn toekomst.
 • wil ik beter met werkdruk omgaan
  wil ik de laatste jaren van mijn loopbaan met plezier en gezond doorwerken

Als professional

 • Wil ik beter communiceren met mijn omgeving
 • Ik merk dat ik in het samenwerken aanloop tegen weerstand bij anderen. Hoe ga ik daarmee om en wat kan ik daar aan doen?
 • Ik vraag mij af of ik nog wel op de goede plek zit
 • Binnekort heb ik geen zekerheid meer over mijn baan. Hoe bereid ik mij daar op voor?
 • Ik wil onderzoeken op welke manier mijn overtuigingen en ingesleten patronen mijn functioneren beinvloeden

Als team

Bureau Aldoende verzorgt teamontwikkeling en begeleiding van managementteams. Door zwaar weer of toe aan een volgende stap in de samenwerking? Wij verzorgen voor korte of langere tijd de begeleiding van het team.

 

VITAM

Vitam

VITAM is een landelijke bedrijfscateraar. In de afgelopen 12 jaar heeft VITAM de markt in beweging gekregen. Traditionele catering heeft plaatsgemaakt voor een aanpak met hospitality en maatwerk op locatie. Dit doet VITAM door dagelijks te koken met duurzame, verse producten uit het seizoen. Onze bedrijfsrestaurants zijn met name te vinden in de advocatuur, consultancy, overheid instanties en mediabedrijven. Daarnaast exploiteert Vitam diverse restaurants in de horeca, cultuur en kunst branche.

Vraag aan Bureau Aldoende
Vitam geeft al haar vestigingen de vrijheid en ruimte om zelfstandig te ondernemen op locatie. Om haar medewerkers, restaurantmanagers en operationeel managers hiertoe goed uit te rusten heeft Vitam aan Bureau Aldoende gevraagd verschillende trainingen te ontwikkelen en uit te voeren die het ondernemerschap op de vestiging stimuleren. Hiermee beoogt Vitam nog beter zelfstandig ondernemende vestigingen met een beter bedrijfsresultaat.

Wat Bureau Aldoende biedt
Bureau Aldoende verzorgt, geheel volgens haar eigen unieke werkwijze, vaardigheidsontwikkeling op en tijdens het werk. In dit geval betekent dat dat onze trainers aanwezig zijn op de vestigingen om aldoende ondernemersvaardigheden te ontwikkelen bij medewerkers, restaurantmanagers en operationeel managers. Bureau Aldoende biedt in dit traject vaardigheidstrainingen, kennismodules en financiële modules. Door een nauwe samenwerking gedurende de trainingen met bijvoorbeeld operationeel managers zorgen wij voor borging van het geleerde en inbedding van ondernemerschap in de Vitam organisatie.

Adres en contact gegevens:

Harrelaers 37, 1852 KT, HEILOO

T. +31(0)72 2035600
E. info@bureaualdoende.nl

KvK Alkmaar: 63310015

MAATSCHAP BUREAU ALDOENDE

De professionals van Bureau Aldoende

Gestart in 2015 met twee oprichters bestaat Bureau Aldoende thans uit een groep senior trainers. Zij hebben allen een opleidingsachtergrond in de psychologie en jarenlange ervaring in het vak van leren en ontwikkelen van professionele vaardigheden. Wij kiezen onze trainers onder andere op affiniteit en ervaring met praktijk- en functiegericht leren.

Opdrachtgevers

Wij werken voor opdrachtgevers binnen de sectoren bank- en verzekeringswezen, ziekenhuizen, horeca, industrie, publieke sector, zorg & welzijn en wetenschap & onderzoek.

ALGEMEEN

Bureau Aldoende is als instelling opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Pin It on Pinterest

Share This