Roompot 

Bureau Aldoende verzorgt voor Roompot teamontwikkeling in het kader van professioneel samenwerken in teams.

 

 

 

Motivaction

Bureau Aldoende zet een onderdeel van haar verkoopschool in voor Motivaction. Wij helpen Motivaction bij een zorgvuldige en professionele manier van netwerken.

 

 

Belastingdienst 

Bureau Aldoende verzorgt voor een van de kantoren van de Belastingdienst een aldoende management development traject. Naast plenaire trainingsbijeenkomsten worden de teamleiders begeleid op momenten tijdens hun werk.

 

 

Leidse Universitair Medisch Centrum

LUMC koos Bureau Aldoende, in samenwerking met SIOO, als opleidingspartner voor leiderschapsontwikkeling voor het leidinggevende middenkader van het LUMC. Bureau Aldoende verzorgt samen met SIOO  vier jaar lang een opleidingsprogramma waarin leidinggevenden op een aldoende manier opgeleid worden.

 

Vitam

VITAM is een landelijke bedrijfscateraar die dagelijks kookt met duurzame, verse producten uit het seizoen.
De bedrijfsrestaurants zijn met name te vinden in de advocatuur, consultancy, overheid instanties en mediabedrijven. Daarnaast exploiteert Vitam diverse restaurants in de horeca, cultuur en kunst branche.

Wat Bureau Aldoende biedt

Bureau Aldoende verzorgt, geheel volgens haar eigen unieke werkwijze, vaardigheidsontwikkeling op en tijdens het werk. In dit geval betekent dat dat onze trainers aanwezig zijn op de vestigingen om aldoende ondernemersvaardigheden te ontwikkelen bij medewerkers, restaurantmanagers en operationeel managers. Bureau Aldoende biedt in dit traject vaardigheidstrainingen, kennismodules en financiële modules. Door een nauwe samenwerking gedurende de trainingen met bijvoorbeeld operationeel managers zorgen wij voor borging van het geleerde en inbedding van ondernemerschap in de Vitam organisatie.

Adres en contact gegevens:

Luttik Oudorp 81a, 1811 MV, ALKMAAR

T. +31(0)72 2035600
E. info@bureaualdoende.nl

KvK Alkmaar: 63310015

MAATSCHAP BUREAU ALDOENDE

De professionals van Bureau Aldoende

Onze professionals hebben een opleiding in de psychologie of bedrijfskunde. Zij hebben jarenlange ervaring met leren en ontwikkelen van professionele vaardigheden en met het implementeren van verandering in organisaties.

Opdrachtgevers
Wij werken voor opdrachtgevers bij banken en verzekeraars, in de horeca, industrie, ziekenhuizen en zorginstellingen en in de publieke sector.

ALGEMEEN

Bureau Aldoende is als instelling opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Pin It on Pinterest