Roompot 

Bureau Aldoende verzorgt voor Roompot teamontwikkeling in het kader van professioneel samenwerken in teams.

 

 

 

Motivaction

Bureau Aldoende zet een onderdeel van haar verkoopschool in voor Motivaction. Wij helpen Motivaction bij een zorgvuldige en professionele manier van netwerken.

 

 

Belastingdienst 

Bureau Aldoende verzorgt voor een van de kantoren van de Belastingdienst een aldoende management development traject. Naast plenaire trainingsbijeenkomsten worden de teamleiders begeleid op momenten tijdens hun werk.

 

 

Leidse Universitair Medisch Centrum

LUMC koos Bureau Aldoende, in samenwerking met SIOO, als opleidingspartner voor leiderschapsontwikkeling voor het leidinggevende middenkader van het LUMC. Bureau Aldoende verzorgt samen met SIOO  vier jaar lang een opleidingsprogramma waarin leidinggevenden op een aldoende manier opgeleid worden.

 

 

Teylingereind

Forensisch Centrum Teylingereind is een justitiële jeugdinrichting. Bij hen verblijven circa 92 jongens. Zij zijn op last van de kinderrechter in een gesloten omgeving geplaatst en worden behandeld op één van de kort- of langverblijfgroepen.

Teylingereind biedt de jongeren structuur, leert hen vaardigheden en werkt met hen aan een succesvolle terugkeer in de samenleving.

Wat Bureau Aldoende biedt

Bureau Aldoende verzorgt op aanvraag persoonlijke individuele coaching. Vragen die ons gesteld worden zijn

Als leidinggevende

 • wil ik in een veranderende omgeving sturing geven aan mijn team en meer sturen op output
 • wij werken niet meer met vaste teams. Hoe geef ik leiding aan dynamisch werken rondom proces en klant?
 • wil ik een volgende stap zetten in mijn loopbaan; wat wil ik en wat past bij mijn toekomst.
 • wil ik beter met werkdruk omgaan
  wil ik de laatste jaren van mijn loopbaan met plezier en gezond doorwerken

Als professional

 • Wil ik beter communiceren met mijn omgeving
 • Ik merk dat ik in het samenwerken aanloop tegen weerstand bij anderen. Hoe ga ik daarmee om en wat kan ik daar aan doen?
 • Ik vraag mij af of ik nog wel op de goede plek zit
 • Binnekort heb ik geen zekerheid meer over mijn baan. Hoe bereid ik mij daar op voor?
 • Ik wil onderzoeken op welke manier mijn overtuigingen en ingesleten patronen mijn functioneren beinvloeden

Als team

Bureau Aldoende verzorgt teamontwikkeling en begeleiding van managementteams. Door zwaar weer of toe aan een volgende stap in de samenwerking? Wij verzorgen voor korte of langere tijd de begeleiding van het team.

 

Vitam

VITAM is een landelijke bedrijfscateraar. In de afgelopen 12 jaar heeft VITAM de markt in beweging gekregen. Traditionele catering heeft plaatsgemaakt voor een aanpak met hospitality en maatwerk op locatie. Dit doet VITAM door dagelijks te koken met duurzame, verse producten uit het seizoen. Onze bedrijfsrestaurants zijn met name te vinden in de advocatuur, consultancy, overheid instanties en mediabedrijven. Daarnaast exploiteert Vitam diverse restaurants in de horeca, cultuur en kunst branche.

Wat Bureau Aldoende biedt
Bureau Aldoende verzorgt, geheel volgens haar eigen unieke werkwijze, vaardigheidsontwikkeling op en tijdens het werk. In dit geval betekent dat dat onze trainers aanwezig zijn op de vestigingen om aldoende ondernemersvaardigheden te ontwikkelen bij medewerkers, restaurantmanagers en operationeel managers. Bureau Aldoende biedt in dit traject vaardigheidstrainingen, kennismodules en financiële modules. Door een nauwe samenwerking gedurende de trainingen met bijvoorbeeld operationeel managers zorgen wij voor borging van het geleerde en inbedding van ondernemerschap in de Vitam organisatie.

Adres en contact gegevens:

Harrelaers 37, 1852 KT, HEILOO

T. +31(0)72 2035600
E. info@bureaualdoende.nl

KvK Alkmaar: 63310015

MAATSCHAP BUREAU ALDOENDE

De professionals van Bureau Aldoende

Onze trainers hebben een opleiding in de psychologie en jarenlange ervaring in het vak van leren en ontwikkelen van professionele vaardigheden. Zij hebben affiniteit en ervaring met praktijk- en functiegericht leren.
Opdrachtgevers

Opdrachtgevers
Wij werken voor opdrachtgevers binnen de sectoren bank- en verzekeringswezen, horeca, industrie, publieke sector, zorg & welzijn en wetenschap & onderzoek
.

ALGEMEEN

Bureau Aldoende is als instelling opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

ontwikkeld door Be Ink • Masters in Print