aldoende ondernemen

start je eigen bedrijf

Wat levert het op?

Na de training heb je een helder beeld van wat jouw product of dienst wordt, en hoe je daar een inkomen mee kan genereren. Je loopt met een concreet businessplan de deur uit! Als je voor het eerst gaat ondernemen kun je al snel de bomen door het bos niet zien. Wat ga je verkopen? Aan wie? Hoe? Voor hoeveel? Hoe kom ik aan mijn klanten? Heb ik een website nodig? En wat heb je nog meer nodig?

In deze 3 daagse training ga je hier antwoorden op vinden. Je krijgt inzicht in waar jouw kracht ligt, hoe je je kunt onderscheiden en welke stappen er nodig zijn om te komen waar jij wilt. Daarnaast leg je direct  contact met potentiële opdrachtgevers.

Trainingsdata

8-9, 29-9 & 20-10-2024

STUDIELASt

24 contacturen (fysieke trainingsdagen) 12 zelfstudie-uren

Investering

€1000, geheel vergoed vanuit het STAP-budget

Ervaringen van onze deelnemers

Muriale Mingels
Ontwikkelaar jeugdinterventie ''Ey schatje!''
Lees verder
"Het heeft mij geholpen om meer te gaan geloven in mijn eigen onderneming en kritisch te kijken naar het proces waar ik in zit. Zeker een aanrader."
Hatice
Orthomoleculair therapeut
Lees verder
"Ben enorm dankbaar dat ik heb deelgenomen aan deze training. Ik ben hierdoor stappen gaan zetten en heb een helderder idee van wat ik wil. Leuk de afwissseling van thoerie en oefensessies. Het gesprek met de andere deelnemers gaf weer nieuwe ideeën."
Stefan
Beleggen voor studenten
Lees verder
Ik ging er blanco de training in met een idee. Het heeft nu handen en voeten gekregen en de training heeft mij gepusht om tot actie over te gaan. De afwisseling tussen theorie en praktijk heeft mij goed geholpen.
Yvonne Admiraal
Psycholoog
Lees verder
"Ontzettend fijne training waarin ik ook van de deelnemers leerde over mijn eigen proces. De training zou ik aanraden aan een ander omdat het inzichtelijk maakt aan welke stappen en punten en nog gedacht moet worden het het startklaar maken van je eigen onderneming. Ook top locaties, zeer professioneel qua theorie, oefeningen en uitleg."
Milou
B&B en duikschool
Lees verder
"Een pefect start en motivatie om je weg te vinden als beginnend ondernemer en echt gericthe stappen te gaan zetten in een duidelijk volgorde. Ik raad dit iedere beginnende ondernemer aan. Bureau Aldoende geeft op een stimulerende, snelle en geordende manier training."
Ramon van Essen
Verf & Verfadvies
Lees verder
"De trainers zijn zeer capabel en fijn om naar te luisteren. Ze namen ons mee en begeleiden ons vanuit onze eigen kracht."

Praktische informatie

Meld je aan voor de training Aldoende ondernemen:

Welke opleiding?*
Maak je gebruik van het STAP-budget*
Naam*
Achternaam*
Email*
Telefoonnummer*
Geboortedatum*
Straat + huisnummer*
Postcode*
Plaats*

Hoe vraag je het stap-budget aan?

1. Kies je opleiding of training bij Bureau Aldoende en meld je aan.

In het inschrijfproces vink je STAP-budget aan.

2. Ontvangst van het STAP-aanmeldbewijs.

Als je aan alle voorwaarden voldoet ontvang je van ons het STAP-aanmeldbewijs, dit heb je nodig voor je STAP-aanvraag bij UWV. Zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft, zodat je op tijd je STAP-aanmeldbewijs ontvangt om je STAP-budget aan te vragen.

3. Vraag het STAP-budget aan bij UWV

Ga naar het STAP-portaal van UWV, log in met je DigiD en vraag het STAP-budget aan. Zorg dat je dit op 1 mei om 10.00 uur meteen doet, er is slechts beperkt budget.

4. Bureau Aldoende verrekent het STAP-budget

Bureau Aldoende ontvangt het STAP-budget en verrekent dit met de opleidingskosten.