Assessments

Inzet van assessments helpt als onafhankelijk advies bij beslissingen over de geschiktheid, het potentieel en de oriëntatie van een kandidaat.

Bureau Aldoende neemt on the job assessments af. De werkproeven en functietesten die wij als assessment bureau hierbij inzetten zijn in overleg met de opdrachtgever afgeleid uit de betreffende werkpraktijk.

Online

Bureau Aldoende maakt gebruik van het online platform van Eelloo (voorheen Meurs) dat vanuit deze visie het assessment ondersteunt.

Te gebruiken bij

Assessment oefenen

Een assessment voorbereiden is belangrijk. Zo weet uw kandidaat wat er te wachten staat. Wij bieden de kandidaten de mogelijkheid om te oefenen met assessmentonderdelen.


Ga hiervoor naar:

www.oefenassessment.nl

Waarom kiezen voor Aldoende Assessments?

Als assessment bureau staan wij het volgende voor:

In 4 stappen naar onderbouwd advies

“Ik leer hoe ik zaken meer van me af kan organiseren en te delegeren. Daardoor heb ikzelf meer aandacht voor de hele afdeling.”

Intake en functieanalyse

Samen bespreken wij de situatie. Onderdeel daarvan is het doen van een uitgebreide functie analyse; wat zijn de inhoud en de eisen van de functie?

Contact met de deelnemer

Voorafgaand aan het assessment is er contact met de kandidaat. Om het doel, de vorm en de inhoud van het assessment te bespreken. Ook bespreken wij hoe deze zich het best kan voorbereiden op het assessment, bijvoorbeeld door deze vooraf goed te oefenen.

Uitvoering assessment

Het assessment kan bestaan uit verschillende delen. Voorbeelden daarvan zijn testen, rollenspellen en praktijkgerichte cases.

Rapportage, interview & driegesprek

Met de kandidaat vind aan de hand van de rapportage er een competentiegericht interview plaats. Het assessment wordt afgesloten met een driegesprek.

Persoonlijk advies

Bel mij terug

Naam*
E-mailadres*
Organisatie*
Telefoonnummer*