Loopbaanadvies

Uw medewerker op de beste plek met behulp van loopbaanadvies.

Loopbaanadvies kan uitkomst bieden wanneer uw medewerker niet (meer) goed functioneert in zijn functie, maar u deze wel voor de organisatie wenst te behouden. Of deze gunt ook eens om zich heen te kijken. Samen met de loopbaanadviseur kan uw medewerker onderzoeken welke functie en omgeving het best aansluiten bij zijn competenties, wensen en persoonlijkheid.

Niet op je plek zitten levert vaak gevoelens van onzekerheid en frustratie op. Op termijn betekent dit ook vermindering van prestaties en een grotere kans op verzuim en verloop. Eens met een onafhankelijk adviseur spreken over de toekomst helpt om weer een nieuw doel te krijgen. Betrokkenheid, zin en vertrouwen nemen weer toe, en daarmee ook de waarde van uw medewerker voor de organisatie.

De loopbaanadviseurs van Bureau Aldoende zijn aangesloten bij de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals, de NOLOC. Door de vele jaren ervaring zijn zij in staat in korte tijd met uw medewerker tot inzichten te komen en handvatten te bieden waar uw medewerker jaren mee vooruit kan.

Wat levert loopbaanadvies op?

Voor uw organisatie:

Voor uw medewerker:

Persoonlijk advies

Bel mij terug

Naam*
E-mailadres*
Organisatie*
Telefoonnummer*

Ervaringen van anderen