Uitgelicht

SLIM regeling subsidie leren en ontwikkelen

SLIM regeling (subsidie) Leren & Ontwikkelen 2022

Met 60-80% subsidie investeren in leren & ontwikkelen binnen uw organisatie. Lees hier het HOE & WAT met betrekking tot de SLIM regeling.
stap budget

Het STAP-budget; wat is het en wat kun je er mee?

Sinds begin dit jaar (2022) is het STAP-budget in de plaats gekomen voor de fiscale aftrekbaarheid van opleidingskosten. Bureau Aldoende deelt graag wat dit STAP-budget precies inhoudt en waar het voor gebruikt kan worden.
ontwikkeladvies

Het Ontwikkeladvies; wat levert het op?

Het ontwikkeladvies geeft inzicht en vertrouwen in zichzelf en de toekomst. Maar wat houdt het eigenlijk in, en wat kunt u als organisatie ermee? In dit artikel vindt u de belangrijkste behoeften van uw medewerkers.

Leren in Coronatijd. Wat mag wel en wat mag niet? (update 28-5)

Update naar aanleiding van de persconferentie op 8 maart 2021. Tijdens de persconferentie op 8 maart is bekend gemaakt dat er geen ruimte is voor verdere versoepelingen. Daarom zijn de maatregelen van eind februari verlengd t/m 30 maart.

Echte leiders

Hoe word je een proactieve, op de omgeving afgestemde leider? Hoe krijg je je mensen mee in het samen werken aan het doel, de gezamenlijke stip op de horizon? Hoe bereik je snel en efficiënt inzicht in de kracht en ontwikkelpunten van je leiderschapsteam?

Online leren

De Corona-crisis heeft de gang naar een digitale leer- en werkomgeving enorm versneld. We hebben er allemaal aan moeten geloven en er was geen ontkomen meer aan. In een mum van tijd zijn Teams, Zoom, en Google-meet gangbare middelen geworden om op afstand, vanuit huis, met elkaar te werken en leren.