Persoonlijk Leiderschap

Ons aanbod

In de organisaties van nu is de medewerker vooral zelf regisseur van zijn werk. Verwacht wordt dat hij of zij het vak beheerst, zijn werk goed organiseert en de gevraagde diensten op tijd en met goede kwaliteit levert. De training Persoonlijk Leiderschap biedt medewerkers en leidinggevenden de handvatten om aan de gestelde eisen te voldoen en plezier te hebben in het werk.

Tweedaagse training persoonlijk leiderschap

“De dingen goed doen en de goede dingen doen” vraagt dat je weet wat je motiveert om uitstekende prestaties te leveren en wat je kwaliteiten en valkuilen zijn. Zelfkennis dus. In het Museum van de 20e eeuw in Hoorn onderzoek je op de eerste dag met behulp van een reeks opdrachten waar je vandaan komt, hoe je bent opgegroeid en wat je gevormd heeft. Je inventariseert en filtert ervaringen, op zoek naar waardevolle zaken die je kunt gebruiken om je werk goed en prettig te doen.

Op de tweede dag leer je de fijne kneepjes van het effectief organiseren van je werk. We behandelen de thema’s ‘effectief tijdbeheer’ en ‘assertief zijn’ om goed om te gaan met het schier eindeloze werkaanbod en de druk om snel te leveren. De Aldoende aanpak is: meteen toepassen wat je leert door middel van een serie uitvoeringsopdrachten. Een greep uit de onderwerpen: werken volgens de 7 eigenschappen van Covey, uitvoerbare weekagenda maken, flexibele aanpak kiezen, samenwerken met anderen en taken verdelen, resultaatafspraken maken. En we maken plezier met de komische herkenbare inzichten van Tim ‘Wereldkampioen Uitstellen’ Urban.

Deze training aanvragen

Zou loopbaanadvies uw medewerker (s) helpen om weer prettig te functioneren? We denken graag met u mee in de oplossingen voor uw uitdagingen. Vraag de training aan en wij nemen contact met u op.
Naam*
E-mailadres*
Organisatie*
Telefoonnummer*

Meer trainingen

Werven en selecteren

Persoonlijk Leiderschap

Loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid

Omgaan met agressie op de werkplek

Communicatie

Teamontwikkeling

Leidinggeven