Verkopen

Ons aanbod

Aldoende Verkoopschool 

De plek voor (aankomende) salesprofessionals om alle kneepjes van het verkoopvak te leren. Tevens de plek voor hulp en begeleiding bij het neerzetten van een (nieuwe) professionele verkooporganisatie.

Training Verkoopvaardigheden

Bureau Aldoende verzorgt samen met het gespecialiseerde bureau Hunter CCS een eendaagse on the job training van verkoopvaardigheden. Deze baseren wij op de uitgangspunten van Consultative Selling en Baseline Selling. 

We werken met de vaste methodiek van voordoen – samen doen – zelf doen.

 Na de training krijgen de deelnemers de opdracht om zelf een aantal verkoopgesprekken te voeren en daarover een evaluatie te schrijven: wat liep goed, welke resultaten zijn geboekt, wat kan nog beter en hoe. Hiervoor reiken wij een gerichte vragenlijst uit.

De Schrijfkamer 

Voor het maken van offertes en aanbestedingen bieden wij ondersteuning middels De Schrijfkamer. De verkoper stuurt zijn gemaakte offerte online naar onze schrijftrainer/coach, die vervolgens verbeteringen en suggesties geeft die je weer kunt verwerken in de uiteindelijke offerte.

Deze training aanvragen

Zou loopbaanadvies uw medewerker (s) helpen om weer prettig te functioneren? We denken graag met u mee in de oplossingen voor uw uitdagingen. Vraag de training aan en wij nemen contact met u op.
Naam*
E-mailadres*
Organisatie*
Telefoonnummer*

Meer trainingen

Werven en selecteren

Persoonlijk Leiderschap

Loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid

Omgaan met agressie op de werkplek

Communicatie

Teamontwikkeling

Leidinggeven